Huolenpito - Tampereen OMT-keskus Oy

Varaa aika helposti netissä!
Sisältöön

 
Tampereen OMT-Keskuksen HUOLENPITO-palvelu on toimiva hoitoratkaisu.

 
Tampereen OMT-Keskuksen kehittämä  HUOLENPITO-palvelu on tarkoitettu niille ihmisille, jotka haluavat vahvistaa kehonsa hyvinvointia ja perehtyä tarkemmin kehonsa kunnon ylläpitoon.  HUOLENPITO-palvelu perustuu säännölliseen asiakkaan kulloisenkin tilanteen vaatimaan hoitoon ja harjoitteisiin.  

 
Hoidon säännönmukaisuus auttaa asiakastamme kuuntelemaan ja ymmärtämään kehonsa hoidon tarpeita esim. fyysisistä suorituksista palautuminen,  työperäinen rasitus, liikunta tai liikkumattomuus. HUOLENPITO-hoito on myös hyvä tapa tunnistaa ja irtaantua tottumuksista, jotka kuormittavat kehon suorituskykyä.

 
HUOLENPITO-palvelu on kutsupalveluna toteutettava säännönmukainen fysioterapiahoito, jolla
1. pidetään yllä asiakkaan tietoisuutta omasta tuki- ja liikuntaelinten kunnosta ja toimivuudesta
2. autetaan asiakasta suorittamaan omahoito-toimenpiteitä antamalla hänen tilanteeseensa sopiva ohjeistus
3. ennaltaehkäistään TULE-vaivoja
4. pyritään vahvistamaan asiakkaan fyysistä hyvinvointia osana kehon ja mielen muodostamaa kokonaisuutta

HUOLENPITO-PALVELUN SISÄLTÖRATKAISUJA
PALVELUN TOTEUTUS

Asiakas varaa ajan verkkopalvelusta tai soittamalla numeroon (03) 223 5566. Ensi käynnillään asiakas ilmoittautuu HUOLENPITO-palvelun asiakkaaksi (ei erillistä veloitusta).  Käynnin aikana fysioterapeutti suorittaa tilannekartoituksen ja sopii asiakkaan kanssa tälle sopivasta hoitosisällöstä. Jokainen hoitokerta kestoltaan 45 min. toteutetaan OMT-Keskuksen tiloissa sisältäen asiakkaan tarpeita ja hyvinvointia parhaiten tukevia hoitoja ja harjoitteita.

Kuukausittain suunniteltu hoitokerta pyritään varaamaan hoitokäynnin yhteydessä, mutta voidaan suorittaa kutsupalveluna kuten vaihtoehdossa kaksi. Kutsupalvelussa asiakas saa viestin, jossa kehotetaan varaamaan sähköisestä ajanvarauksestamme HUOLENPITO- hoitoaika vastuu fysioterapeutilleen seuraavalle viikolle.

HUOLENPITO-PALVELUN HINTA

Hoitokäynnistä veloitetaan Tampereen OMT-Keskuksen voimassaolevan fysioterapiahoidon hinnaston mukainen hinta.
HUOLENPITO-asiakas saa joka viidennestä käyntikerrastaan 50%:n alennuksen sekä OMT-Keskuksen myyntituotteista 15%:n alennuksen.
Toimistomaksua ei veloiteta. Kutsupalvelu on maksuton.      
Takaisin sisältöön