© 2014 Tampereen Omt-Keskus Oy | Aleksis Kiven Katu 18B, 33210 Tampere | Puh. 03 223 5566 | omt(ät)omtkeskus.fi
Ajanvaraus
Toimistomme on avoinna arkisin klo 8.30-14. Numero 03- 223 55 66. Toimiston aukioloajan ulkopuolella puhelut ohjautuvat hoitohuoneisiin.  Yhteydenottopyynnön ajanvarausta varten voi laittaa myös sähköpostitse omt@omtkeskus.fi

Peruuttamaton ajanvaraus
Ajanvarausmuutokset ja -peruutukset pyydämme tekemään viimeistään edeltävänä arkipäivänä. Samana päivänä perutusta varauksesta perimme puolet hoidon hinnasta ja kokonaan peruuttamattomasta varauksesta normaalin hinnaston mukaisen hinnan.

Sijaintimme
Toimitilamme sijaitsevat Keskustorilla Aleksis Kivenkatu 18 B:ssä (3.krs.) KELA:n talossa. Linja-autolla tullessa voi jäädä pois Keskustorin pysäkeillä. Oman auton voi pysäköidä ympäristössä oleviin P-taloihin (Anttila, Plevna, Frenckell) tai Keskustorin pysäköintialueelle.

Esitietolomake
Esitietolomakeen voit täyttää vastaanotossamme tai ennakkoon alla olevasta linkistä sähköisen esitietolomakkeen.
Ennen ensimmäistä käyntiäsi
Hoitojakson päättyessä, ennen viimeistä käyntiä pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen.
Ennen viimeistä käyntiäsi

Fysioterapialähete
Lääkärin kirjoittama tutkimus- ja hoitomääräys on voimassa yhden vuoden allekirjoituspäivämäärästä. Lääkäri määrittelee fysioterapian tavoitteen ja hoitokäyntien määrän lähetteessä, ja fysioterapeutti oman alansa asiantuntijana päättää toteutustavan. KELA korvaa yhdellä tutkimus- ja hoitomääräyksellä enintään 15 fysioterapiakertaa. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä. Tällöin ei voi saada sairausvakuutuskorvausta.

Maksutavat
Fysioterapian voi maksaa pankki- ja luottokorteilla (Visa, VisaElectron ja MasterCard) sekä käteisellä. Jos maksajana on muu taho (esim. vakuutusyhtiö, työnantaja tai sairauskassa), maksusitoumus on hyvä pyytää jo etukäteen.